Бели духчета с кожухчета
лудо гонят се, играят.
Мънички небесни пухчета,
миг не искат да потраят.
С тез кожухчета облечени,
сигурно им е горещо,
ала в танца свой увлечени,
топлина те не усещат.
Как да спрат, ех, да танцуват
тези духчета с кожухчета,
как, щом всички се любуват
днес на мъничките пухчета!
© Борко Бърборко Всички права запазени
Иначе - поздрави!