Напиши ми думата любов,
а после тихо обясни я,
че с теб така и не разбрах
какво значение тя има...
За някои е всичко на света
и винаги със нея са щастливи,
за други пък е простата лъжа,
направила ги тя докрай раними.
За трети пък е глупава шега,
играеща си злобно със сърцата,
смразява тя във тях до смърт кръвта
и чувствтата запраща във мъглата.
Напиши ми думата любов
и после тихо прошепни ми
„Обичам те", достатъчно ще е
да продължа към нови светове...
© Иван Русланов Всички права запазени