Думи напразно изказани
Нека сега не мълвим
Нека с чувства доказани
Думите ний да редим
Дарба човешка са думите
Дарба от Бога дошла
И ето вървейки по друмите
Навсякъде с нас е речта
Думи са силна магия
Изречени с чувства и страст
С думи аз ще открия
В сърцето си сила и власт
В думи тъгата ще скрия
И няма сам да тъжа
В думи душа ще измия
И отново ще се родя
С думи любов ще разкрия
И силни чувства доказани
С думи щастлива магия
С думи не напразно изказани
© Любомир Деничин Всички права запазени
Ти го знаеш!
Чудесен стих!!!