Един поглед, една дума,
един вопъл нежен и чист,
една съдба, един живот,
едно сърце, една любов
във теб и мен гори.
Една нежна душа в тебе се таи,
животът и преживяните мечти
във тебе са сега.
Съдбата наша двама ни събра,
щастието ни дари
да сме все така добри.
Любов таена изпълва ни душата,
гореща в вените ни тя разля се,
стопли нашите сърца,
усмихна се и пожела ни
вечна да е тя!
© Петина Георгиева Всички права запазени