Думите нищо
не значат, когато на
ход е палачът...
.....................................
Нейде палачът
вилнее ли, думите
нищо не значат...
.....................................
нейде вилнее
палачът и думите
нищо не значат
.....................................
Думата нищо
не значи, когато на
ход са палачи...
© Стоян Минев Всички права запазени