Често в живота си земен,
като актьори променяме своята съдба.
Желаем много от него да вземем,
без да даваме енергия от своята душа.
Потискаме своята истинска същност,
с "таблетка" против болка в нощта.
Душата стене и кръжи в окръжност,
без изход и надежда, е тази съдба.
Бягаме от Любов предопределена,
задоволяваме се с "таблетка - Душа",
но няма енергия в тази вселена,
"таблетката" също не е щастлива така.
Насила, с натиск и доза - таблетка,
системата се разпада на прах,
Любовта е "джакпотът" в живота - рулетка,
всичко останало е за Вселената... грях!