Като снимка искам моята душа да си остане
в уловен щастлив момент,
искам времето да не променя
поривите, огъня, духа.
Искам винаги да е във устрем,
като птица да лети,
и във времето да се запази
вечно млада и с мечти.
И животът ни променя,
някои - и за добро,
но душата си не давам,
само тя ще ме спаси!
© Бела Белица Всички права запазени