Душата ми объркана е пак от своята наивност!
Душата ми се лута в лабиринти от въпроси!
Душата ми е пълна със мечти попарени!
Душата ми е цялата във рани!
Душата ми е коленичила!
Душата ми се моли!
Душата плаче!
Душата стене!
Душата ми се дави във сълзи!
Душата ми не диша вече!
Спаси душата ми...
С прегръдка...
С нежност...
С твоята Любов...
© Виолет Гаджева Всички права запазени
ти само повярвай...и ще се случи.
с много обич за теб.