10.06.2009 г., 8:18 ч.

Душата ми... 

  Поезия
544 0 9

От себичните

мисли и страсти,

отболели са

днес

сетивата.

Но... защо

неспокойствие

властва

все така -

безразсъдно -

в Душата?

От предишните

луди години ли -

по хлапашки

и с хъс пропилени -

ми остана

звънтящото бдение -

намагнитен ход

в болните вени?

Премълчала съм

тежки обиди.

Но не страдам

и днес

от безцветие.

Тук,

на листа,

е топло

и видимо,

как Душата ми

пролетно свети.

© Донка Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??