През топлите поляни на годините
пренесъл си душата на дете.
Запазил си сърцето и усмивката
и нещо повече, което
знаеш само ти.
Да имаш дар – за нея,
за любимата,
обичната
и милата,
закътала в очите си
единствено за тебе светлина.
© Елена Бързева Всички права запазени