И в бедност, и в богатство, ще съм твоя,
в добро, добра, във лошо, по-добра,
на топло, ще те скрия от пороя,
спокойствие и смях, ще ти бера.
Когато си изправен, ще съм радост,
когато паднеш, ще ти дам крило,
горчи ли ти, ще съм за тебе сладост,
ще стопля с нежност, твоето легло.
Ще бъда твоят ангел, в земно тяло,
с любов и вяра, вечност ще градя,
обричам се, обичам те до бяло,
душата ти, във мен ще подслоня.
© Неземна Всички права запазени