Душице моя~*
Клета...
Днес ПАК!
~~*
Отново РАЗЦЪФТЯ!
Разцъфна НЕЖНА! ~*
Светла...
УХАННА СТАНА!
При все обляна от Сълза...
ЦЪФТИ!!!
На таз
Безмилостна Съдба
ОПРИ СЕ~*
Гради чрез Нея...
Друго Утро!
Друг ПРЕЧИСТЕН
Свят...
Душице моя~*
Клета...
Пак се спъваш.
Падаш ли?!
Защото аз ЛЕТЯ!
Летя над гладните морета
Които алчно гледат
Полета красив
На виолетовите ми крила~*
Душице моя~*
Клета...
Аз знам, че силна си сега...
СИЛНА СИ БИЛА!
~~*
Защото за да стигнеш
До летене над Морето -
Без намек даже
За мъничко земя...
СИЛНИ ТРЯБВА
ДА СА ТИ
КРИЛЕТЕ!!!
Погледът ти
Усмиряващ
ТРЯБВА ДА Е!!!
МОЖЕЩ!!!
Да спре...
Надигащата се вълна~*
Душице моя~*
Клета...
Рисувам те...
И моливът ми е
МОЛИТВА -
Дишаща МЕЧТА!
Рисувам цветните
полета
И Изворът Там
ТВОЙ!
С ОНАЗ!!!
Вълшебната вода~*
Душице моя~*
Клета...
ЛИКУВАШ ЛИ!?
ЛЕТЯ!!!
Летя над страшните
Морета
И Силната...
Надигаща се в Гняв...
Убиваща вълна... ~*
Душице моя~*
Клета...
Размахвам Виолетови крила...
И виждам ги как
НЕЖНО СВЕТЯТ~*
И
ПЪТ ДЪГА...
Донасят...
На Тебе, мила!
Страдаща Душа!
Дъга, в която да
приплъзнеш само
свойта мисъл -
едно перце невинно -
Късче бяла плът...
Откъсната от Нейде ~*
ТАМ...
Душице моя~*
Клета...
Днес ПАК!
Отново цъфна
Нежна!
ДНЕС ПАК!
ОТНОВО...
РАЗЦЪФТЯ!!!
~* ДУШИЦЕ МОЯ... *~
03 октомври 2010 г
нежен замах -
Л-Е
Послесловие...
Душата целува Душа
И цялото Небе потрепва...
Ръката ПОГАЛВА
Ръка...
МАГИЯ Е!
И диша в Обич
Нашата Земя...
В Пустинята без Чувства
РАЙСКО ЦВЕТЕ
Пъпчица разтваря...
И грейва в Ласкав
Поглед
СТРАШНАТА ВЪЛНА!!!
И мигом...
Сред Морето -
Тъй гладно...
Освирепяло от Тъга...
Ти виждаш ОСТРОВ!
Райско цвете
в Път ДЪГА!
~~*
http://www.vbox7.com/play:d806d9e2
© Л-Е Всички права запазени