На Вера, Габи, Надя и Мая Лазарова
Душите на добрите хора светят
в тунелите на нашата съдба.
Като далечен фар през вековете
от приказка за другата земя.
Душите на добрите хора греят,
очите им са извор с доброта,
там живата вода за нас се лее,
да пием с думата “Благодаря”!
Душите на добрите хора светят,
въпросът е ще видим ли това?
Не всяка светлина е от сърцето -
доброто свети в чистата душа!
© Елена Костадинова Всички права запазени