Два бряга на безименна река,
които само в пътя си се срещат,
в целувката на хладната вода
потръпват в огнената въртележка.
А реката отмива от тях
всички белези дръзки на времето.
И ги мами в своя неспирен бяг
към тайното море на ... безвремие.
© Нели Всички права запазени
Красиво!Медитативно!Оргинално!
Поздрави и от мен!!!