Два свята се срещат...
Космически взрив... и душевен...
Свръхнова се ражда...
Усещат сърцата...
Подпури... напеви...
Два свята се срещат...
Различни по своята същност и време...
Избухват ядрата горещи...
В мълчание космоса стенe.
5. 9. 1980
© Найден Найденов Всички права запазени