27.07.2011 г., 11:07 ч.

Двадесет и първи век (уанрю) 

  Поезия » Източни форми
966 0 3

 

ДВАДЕСЕТ И ПЪРВИ ВЕК

 

  

  

Излишък на търпение и недостиг на търпимост.

 

© Ваня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??