15.09.2024 г., 17:53 ч.

Двама 

  Поезия » Любовна
175 1 1

Очите спят, 
душите пак на Бог се молят,
умовете бдят
и тихичко бърборят.

 

А темата е винаги една -
животът, спокойствието, радостта...
и някой ден, когато думите се свършат,
ще останат двете сплетени ръце!

 

А до тогава - стъпките са право към дъгата,
към времето "откраднато" за нас,
във миговете на вълшебно  лято,
в песните изпяти тихо и на глас...

© Добромир Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??