10.03.2008 г., 15:59 ч.

Две думи 

  Поезия » Любовна
788 0 0
Как да достигна до тебе, се питам,
без да виждам, че грешка е това?
Как да чуя твоя глас отново,
без да има "може би, но не сега"?

Как да те докосна с ласка лека,
без да ме отпратиш с тежки думи ти?
Как да ти целуна твоите устни,
без да знам, че като паметник ще си?

А искам толкоз много да направя
и всичко са все сбъдваеми мечти.
Но май с тези думи  ще е само
и нека бъдат: ЛИПСВАШ МИ!

© Диляна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??