Две нежни капчици любов
ще смесим с виното червено,
в зениците искри ще блеснат,
ще галиш чашата смутено.
Ще бъдем двама - аз и ти,
ще звъннат чашите щастливи,
морето в твоите очи
ще плисне в урагани диви.
Ще пием еликсир блажен,
луната кротко ще ни пази,
а вятърът с познат рефрен
в косите страстно ще полази.
Ще пием капчици любов,
ще бъде сладко суетене,
две капчици любов трептят
по устните ти кадифени.
Ще пием жадно цяла нощ,
ще бъдеш мойта кръчма свята
и всяка глътка ще въздиша
в прегръдката на тишината.
Две нежни капчици любов
целувка сля ги в звучна рима
танцува виното във нас
с една любов необяснима!
© Красимир Трифонов Всички права запазени
Привет от мен!