Като нежен слънчев лъч
ти нощта ми озари,
спря навън проливен дъжд
и мъгла се изпари.
Ведро чувствам се сега,
ти дари ми безоблачен ден,
изчезна болка и тъга,
дявол зъл бе победен.
Демоните надалече тичат,
че като ангел бдиш над мен
и две очи теб обичат,
остани да съм засмен...
© Георги Всички права запазени