Блещукащите песъчинки във очите ми
се сливаха прегръщащо с морето ти,
вълните му гальовно се разпръскваха
в косите, отмалели от безумното ми скитане!
От влюбените ветрове понесени,
мечтаехме се през годините,
откривахме се във вселените ни,
бленувайки, сънувахме мечтите си!
А там, в далечна ясна вечер, озаряващо
две падащи звезди разказваха
за своето минало!
© МИСИЯ Всички права запазени