15.02.2011 г., 19:33 ч.

Две секунди 

  Поезия
700 0 1

Една луна далечна, мълчалива

и две сърца, и четири ръце.

 

О, колко обич, колко топлина.

Това сме ти и аз, дали сънуваме.

Това е звезден миг, това е приказка.

Задъхани, смутени, развълнувани,

ръка в ръка и дъх във дъх притихнали,

окъпани във лунна светлина.

 

Една луна далечна, мълчалива

и две сърца, и две секунди щастие.

 

© Георги Белев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??