Едно сърце със пръсти нарисувах
върху прозореца от обич изпотен
и чаках Любовта и я сънувах,
но тя не пожела да спре при мен.
Тогава две сърца със пръсти
нарисувах
преплетени, прободени с стрела.
И някой с пръстче на стъклото ми почука -
усмихната, дошла бе Любовта...
© Анна Йорданова Всички права запазени