22.01.2010 г., 14:20 ч.

Две сърца 

  Поезия
647 0 0

Огледало стои между нас.

В снежни облаци потъна

малкият ни свят.

Две лица, заличени

в декемврийски мраз.

Заскрежени сърца сблъскват се

в студения дъх на нощта.

Умира тихо и бяло туптежът.

Плъзва се кръвта

по повърхността.

Докосваме безчувствено огледало,

докосваме сребристи ледчета -

две сърца суетни,

недокоснали се във студа.

© Нещичко Нещова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??