Две тела -
като две планети,
ти ще си Венера,
Марс ще е в нозете,
слънчева дъга ще свиеш,
с цвят ще ме омаеш
и с неонови коси
ще ме приласкаеш.
Две очи -
като две посоки,
ти ще бляскаш в мен
с мълнии дълбоки,
с вятър ще ме брулиш,
ще ме утешаваш,
в страстната мъгла
ще ме изкушаваш.
Две ръце -
като огнена постеля,
трепетната шир
жаден ще споделям,
целувка ще посея,
ти ще я откъснеш
и прашец гальовен
ревностно ще пръснеш.
Две сърца -
като струни нежни,
ще звучиш във мен
с нотите вълшебни,
после ще се сгушиш,
сладко ще заспиш -
сън ли е, мечта?
Ще ме подлудиш!
© Красимир Трифонов Всички права запазени