Двете крайности
си ти,
и от това много ме боли.
Днес ме искаш, утре не
кажи ми да си тръгна ли? Ще
бъде най-добре...
Отивай накъдето искаш,
няма да те спра.
Китай или Англия,
все ми е тая.
Но дали и с другите така си бил?
Щастливи ли са били със теб?
Три пъти отговориш,
а пет не...
Да те търся ли
вече въобще?
© Въображение Всички права запазени