Тази нощ, само тази нощ
има двоелуние.
Под белия люляк... Навсякъде...
Магнетично ухание
на настъпващо лято.
Надничат в очите ти
отразените луни на моите очи.
Да те гледам толкова отблизо!
Цяла нощ: Око в око.
Мисъл в мисъл.
Душа в душа.
До сбъдване.
А утре -
когато облаците
се надвесят в сърцата ни,
щом застанем
до ръба на неправдоподобността
- ще ни озари сребърно прозрение -
наближаващо двоелуние...
© Лилия Ресенска Всички права запазени
Крайно време е да събудиш музата пак...
Пиши!!!