Снощи сякаш ме блъсна експреса....
А сега пък закусвам шкембе.
И, изглежда, това ми хареса,
та ударих и биричка, две.
Махмурлукът държи ми главата,
не я пуска негодника той!
Но, аз мляскам охотно чорбата
и подготвям се смело за бой.
С махмурлука дали ще се справя?
Май ще дам и последният лев...
Ха, дори в алкохол да се давя,
ще се боря довечера с кеф.
Той не може със мен да се мери
а опитва се ден подир ден.
Знам рецептата - с "Блъди Мери"
и"Кайлъшка" ще бъде сразен!
© Георги Янков Всички права запазени