5.02.2012 г., 16:41 ч.

Двупосочие 

  Поезия » Любовна
843 0 2

Лунен воал е бялата дантела в лицето ти
Облечена си в треви сякаш родили се в теб

Цветът в устата ти
е плод от Рая и вино греховно за мен

в нозете ти, прелестна...
дишам полумъртвец

Сплела си в плитка звездите ми…
а слънцето ми иска на теб да е в плен

Птиче райско стоящо на прага ми

Влез...

5 февруари 2012 г
15:30

      Двупосочие
      Л~E
           { почти сонет}

 

http://vbox7.com/play:fc00e5c756

© Л-Е Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??