на Вики
Дядо Коледа,
где си сега?
Бързо яхвай
свойта шейна
и с елените добри
при мен долети!
През комина се спусни
с червените ботушки ти,
Виктория целуни
и под елхичката
кукличка за мене
тихичко сложи!
Че съм аз послушна,
добричка и прекрасна,
че обичам мама, тати
и първа радост съм за тях.
Елхата блещука,
греят звездички,
танцуват снежинки,
звънят камбанки.
В най-светлата нощ,
в най-святата нощ,
подаръци под елхата
чакат децата.
Дядо Коледа разнася
подаръци и радост!
Дядо Коледа твори
вълшебства до зори!
© Лиляна Стойчева Всички права запазени