Идва усмихната
– беззъба...
приближава се...
– усещам я!
Копнее!!
Тя да ме прегърне...
иска ме...
Иска ме при Нея.
Обича ме!
Търси ме!
Да се гърчим заедно
в... червеите...
Иска ме,
усещам похотта ѝ
във врата си...
перверзното е,
че и аз я искам...
Нека с порочните си крака
на дявола жената
ме стисне!
© Христо Манчев Всички права запазени