10.02.2008 г., 15:30 ч.

''Дяволски желан'' 

  Поезия » Любовна
736 0 2

                       ''Дяволски желан''

 

 

 

 

            Искам любовта да владея

            и искам аз вечно да ти пея.

            Направи и на мен веднъж услуга,

            която след това и на теб да помага.

 

            Дяволсkи желан не искам аз да бъда,

            защото ще съм обвинен в това

            и знаеш ли докога - доживотна присъда.

            Сигурен съм, че не знаеш и в какво.

            Обвинен съм в  това, че убих любовта, любовта.

 

            След това аз ще умра

             и няма да мога да избера

             дали да съм такъв, какъвто бях.

             Бях дяволски желан, но вече спрях

             или отново да започна всичко наново.

 

             Дяволси желан аз бях, но спрях,

             защото бях обвинен в това, че убих любовта.

             Дяволси желан съм и сега,

             върнах се, за да изживея мига.

© Кою Коев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • ами аз слушам само поп-фолк и затова защо да не запея.
  • Каква стана тяяяяя...Ще разбия мечтите на съгражданина,(Карнобатска гроздова-за стари и нови приятели:РРР(реклама на родното)че го бива да пише;(
    "Искам любовта да владея
    и искам аз вечно да ти пея." -Какво ще запейшнекое поп-фолк ли?Ще се прежаля с едно браво...за римата-"бъда-присъда".. :>
Предложения
: ??:??