2.01.2008 г., 0:13 ч.

Дяволът в съня 

  Поезия » Любовна
986 0 4
Аз сънувам сън прекрасен - 
Дяволът докосва моето лице.
Заговори с глас тъй нежен,
че душата ми се влюби.
Затанцувахме красиво валс, 
а пък после страст заля ме.
Дяволе красив и силен,
грешница от мен направи.
Но, нима любов красива,
грях ли е, едва ли?
Той целуваше тъй страстно, 
а говореше и лъжеше така изкусно.
 Знам аз, знам, че ме желае,
но на обич неспособен е.
Ала аз го искам силно,
поне за нощ, поне за нощ.

© Ели Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??