Небето е надвиснало над мен.
Прохладен и навъсен юлски ден.
Обичам падането на дъжда -
небесна смес, почистваща ръжда.
Очаквам точи юлски душ студен
да върне равновесието в мен
и да изчисти всичката ръжда.
Спокойствие цари преди дъжда.
© Памела Всички права запазени