Дъжд
Притихнало
изцежда се
небето,
последни
капки дъжд
листата
натежали
плачат,
дъга се появява
изведнъж....
Едно врабче
отсреща
на дървото
потрепва
със криле,
а после
пъргаво
излита
към своето
небе...
© Маргаритка Харизанова Всички права запазени