Дъжд незабравим.
Капчуци от спомени.
Дъга от мечти.
Облаци-мисли
си тръгват разрошени.
Надежда блести...
Заспива страхът
в хралупа-истина
завит с вяра.
Танцува стихът
пред прага на зимата.
Римите кани...
© Веселка Стойнева Всички права запазени