Дъжд от неизречени желания.
Вали дълбоко в мен.
Не може да измие болките.
Пресъхвам от водата.
Текат сълзите - малки капки.
Самотен дъжд. Пристига без покана.
Не чака да го викам.
Студена хлад - дъждовната прегръдка.
Превръщам се в следа от спомени.
Размиват се в плачещите улици.
Пречиства ме дъждът.
Оставам само аз и болката.
Душата - преродена е.
Готова е да търси обич.
Ще намери ли?...
© Сиана Петкова Всички права запазени