14.10.2015 г., 20:17 ч.

Дъждовна съм 

  Поезия
502 0 0

Отново тихо вали.

Дъжда във очите си трудно прикривам.

Отново силно боли.

На дивана притихнала, до болка съм мълчалива.

 

Отново синхронна съм с времето вън.

Дъжд отново безпощадно дави очите ми.

Отново потъвам в облачен сън.

Есенна буря отново отнася мечтите ми.

 

Отново дъждовна съм.

Отново валя...

© Искра Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??