14.03.2016 г., 15:24 ч.

Дъждовно хайку 

  Поезия
278 0 2

 

 

 

........

Зажъдняла,

природата плаче

за пролетта си бяла ...

 

 

........

Изплаква небето

посивялата си мъка

над битието ...

 

 

........

Капки дъжд ли

път чертаят

по скули ...?

 

 

 

 

 

 

© Валентин Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??