ДЪЖДЪТ
На Анита Коларова
Дори да иска да опита
да скрие стъпки във мъглите,
дори в тревите тих да шумоли,
пак в мене стих един долита,
от лириката на Анита:
„Дъждът не може тайно да вали”.
Живодар Душков
© Живодар Душков Всички права запазени