11.11.2008 г., 16:53 ч.

Държа на теб 

  Поезия
2469 0 2
Знам, че е клише, дори го зная твърде добре,
но го казвам отново, даже със свито сърце...

Болеше и боли, но спомена не изгори
и страдах, и се молех...
но какво ли от това се промени!

Не мога да те мразя, това го осъзнах,
но и смелост не събрах
в очите да ти кажа
онова, което пазя..

Че все още си за мене всичко,
наранена даже и до лудост,
не те проклинам и не обвинявам,
а само с думи прости ти признавам -
държа на теб
 и не искам да те пропилявам!

 

© Ивелина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво! Много хубаво и искрено стихотворение!
  • ...а само с думи прости ти признавам -
    държа на теб
    и не искам да те пропилявам!

    Браво красив стих, проздрави от мен
Предложения
: ??:??