Яде си задника от злост
една особа,
която като болест и лош гост,
като пръдня след боба,
като тоалетна смрад,
като чорап непран
оаква с лицемерния си ад,
където непотребна е, без свян!
Коя е тя ли? Често е съседка,
понякога пък лелчето пред блока,
или бактерия от епруветка -
Бе не една е, но я пере токът,
сърби я вътрешно главата,
сънува без да спи кошмари -
Бъди добър! Такава е жената!
И радвай се, че не е в къщата ти, драги...
© Георги Каменов Всички права запазени
Мерсаж, Хел 🙃