Аз съм просто едно младо момиче,
Което иска и търси разбиране,
Ала всички, от моя свят, сте далече
И във всичко със вас разминавам се...
Аз не искам да бъда богата -
От вас нищичко няма да взема!
Защото разбирам, че само душата
Може да бъде богатство безценно!
Всичко друго с пари се купува
И всичко, всичко вие продавате...
Но тежко и горко му на този,
Който взема пари, а си дава душата!
Любовта ви е също покупна
Ако ви плащат, да, заминавате,
И "обичам те" казвате, ала чудото
На истинската любов отминава ви...
Щом искате, трупайте долари!
И тела, и души разпродавайте!
Аз все още си търся разбиране,
Но при вас не ще го намеря, туй ясно е...
© Илияна Димитрова Всички права запазени