9.04.2013 г., 8:14 ч.

* * * 

  Поезия
373 0 1

И сега какво...

да спрем,

преди да стигнем...

и преди да се уморим...

и да се направим,

че не сме вървели заедно,

а вървяхме ли...

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??