28.09.2022 г., 13:48 ч.

:( 

  Поезия » Гражданска
683 3 6

Целта на правителство, телевизия, радио и преса,
да бъде и българина, като всеки американски кретен,
манипулиран атом някакъв - гориво за прогреса,
в списък избирател на  вот .. ... ... мъртво роден!

 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??