невинаги става така,
както точно го искаш,
невинаги става,
както точно си го представяш,
но винаги можеш
да продължиш,
въпреки всички изненади,
и винаги можеш да пожелаеш
да е друго...
невинаги всичко става
почти идеално,
невинаги любовта е приказка
до безкрай,
но винаги можеш да я проточваш...
докато ти е необходима...
© Мария Всички права запазени