3.08.2010 г., 16:01 ч.

*** 

  Поезия
447 0 0

Ти и твоето дете - хармония и цялост!
Но майката е друга, не аз - за жалост...
Или за успокоение?!
Всъщност има ли значение?!
Щом не любовниците (както знаем, твоя слабост!),
а тъй желаното от теб дете е гордото ти вдъхновение,
най-смисленото твое постижение,
обект на истинската ти любов и радост!

Надявам се, сте здрави и щастливи!
И братчета, сестрички вече са се народили
в семейното огнище - тъй топло и уютно,
подгрявано не от ракийка чудна,
а с добродушна бащина усмивка,
милувка всепрощаваща, опора и закрила -
такъв, какъвто беше, стига да поискаш!

(13 февруари, 2010)

© Таня Шопова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??