татко,
сине,
щерко,
мамо...
сила
жарава
дом
ден подир ден
към сенките вървя
път
друго няма
скитник
думите редя
два силуета
баща и син
срещнаха се
не се познаха
...
вятърът отнесе думите им...
очите ѝ са твоите.
на теб прилича мамо...
...
дом
сбогуване със скитник
завръщане в себе си...
Виктор Д.
© Виктор Добрин Димитров Всички права запазени