БЪДИ ЩАСТЛИВ,
прошепна тя.
Без сбогом тръгна сетне,
ненадейно...
Благодарих.
Щом тя го пожела
ще ми се сбъдне,
вярвам.
Непременно.
Сега смирен,
да бъда сам,
да вярвам в чудеса се уча...
И питам се -
след Любовта -
какво ли щастие ще ми случи?
© Валери Хаджиев Всички права запазени
"Щастието е да вземаш светлина от всеки миг - да даваш на всеки миг светлина"