16.04.2013 г., 8:01 ч.

* * * 

  Поезия
354 0 1

Трябва много да се внимава...

наистина...

неизречени желания

стават истини

и после бягаш...

като дявол от тамян,

а кой ти е крив

като ни веднъж

не разбра своята чиста истина

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??